OnlineMonitor MASMI
Online Monitor MASMI / Srbija

OnlineMonitor©

Online istraživanja su jedan od alata marketinških i socijalnih istraživanja za prikupljanje ideja i mišljenja potrošača. Učešće u našem OnlineMonitor© projektu pruža Vam mogućnost da podelite svoje mišljenje o svemu što Vas interesuje. Mi vrednujemo Vaše mišljenje, i našim učesnicima nudimo adekvatne nagrade. Učesnicima se plaća popunjavanje upitnika, dok kompanija koja nas ovlašćuje da sprovedemo istraživanje dobija informacije od potrošača.

Online istraživanja se sprovode kada klijent (npr. proizvođač kozmetike) želi da sazna: prioritete onih koji koriste njihove proizvode; šta potrošači vrednuju u njihovim proizvodima a šta je izlišno, kako se odlučuju na kupovinu, koji novi proizvod će verovatno biti uspešan na tržištu, proizvođačev tržišni udeo, kao i tržišni udeo njegovih konkurenata i mnoštvo drugih aspekata kupovine ili korišćenja klijentovih proizvoda/usluga. Odgovori na ta pitanja omogućavaju klijentu da donosi pametne odluke i da uspešno razvije svoj biznis. Istraživanja mišljenja potrošača pomažu da se smanje rizici kada se počinje sa novom poslovnom linijom, jer je proizvođač već svestan šta njegova ciljna grupa očekuje. Ova metoda se koristi za proučavanje potrošačkih prioriteta kada su u pitanju dobra i usluge, ali i njihovih političkih strasti i načina života.

Da biste učestvovali u ovom istraživanju potrebno je samo da se registrujete i potvrdite svoju e-mail adresu, kako bi bio kreiran Vaš lični nalog. Dobijaćete e-mail pozive da učestvujete u istraživanjima ili ćete moći da ih pratite putem svog naloga. Za svako uspešno završeno istraživanje dobićete nagradu koja se prebacuje na Vaš nalog.Copyright © 2001—2016 OnlineMonitor