Notice: Undefined variable: LogoLineIndex in /home/betravel/masmi-online.com/docs/RS/top.php on line 50
OnlineMonitor MASMI
Online Monitor MASMI / Srbija / Компанија

Istorija

MASMI Rusija je osnovana 1991. godine kao jedna od prvih nezavisnih agencija u Rusiji specijalizovana za socijalna i marketinška istraživanja. Danas je to istraživačka kompanija sa kompletnom uslugom koja nudi širok spektar kvantitativnih i kvalitativnih istraživanja koja se sprovode metodama lice-u-lice ili telefonskim intervjuom kao i putem interneta. Od 1994. godine deo je Internacionalne MASMI Research Group i jedna je od vodećih istraživačkih kompanija u Rusiji.

Odeljenje za Online istraživanja MASMI-ja redovno sprovodi “OnlineMonitor©” čiji koreni sežu do 1998. godine. Već prvi talas istraživanja nam je dao više od deset hiljada popunjenih online upitnika koji su postavili temelje najvećeg online panela za ispitanike u Rusiji.

U aprilu 2007. godine smo potpisali ugovor sa švedskom kompanijom a href='http://cint.com/' target=_blank>CINT AB – snabdevača ispitanicima iz različitih zemalja. CINT AB otkriva mišljenja više od 19 miliona ljudi iz više od 70 zemalja.Copyright © 2001—2016 OnlineMonitor